Vi har levererat över 2163055 Instagram likes.

10 Anledningar till att köpa riktiga Instagram följare.

När det gäller social konkurrens och varumärkesutveckling ljuger aldrig siffrorna. Därför har det blivit en trend att ”köpa” aktiva följare på alla plattformar. Från Facebook till Twitter, YouTube och till och med Instagram, snacket om att ”köpa” följare är inget nytt. Ändå är många omedvetna om vilka fördelarna är och varför företag bör köpa följare? Varför pratar vi inte om de 10 anledningarna till att du bör köpa aktiva Instagram-följare idag. Gör dig redo Instagrammare – för du kommer att få många nya följare!

Varför ska jag köpa riktiga Instagram följare?
Den här frågan är en du kan svara på och innan du ens kan börja processen bör du ta reda på varför du vill köpa aktiva Instagram-följare i första hand. Vanligtvis är den allmänt accepterade anledningen till att ett företag eller en person skulle vilja köpa aktiva Instagram-följare för att förbättra sitt varumärke. Med en stor social anslutning kommer många förmåner och möjligheter, förmåner kommer vi att diskutera i listan nedan. 

instagram följare

10 anledningar till att köpa riktiga Instagram följare.

Anledning #1 – Aktivitet, Aktivitet, Aktivitet

När det kommer till att köpa aktiva Instagram-följare är ett av målen och resultaten en ökad aktivitetsnivå. Utan tvekan har någon som har 500 aktiva Instagram-följare en lägre aktivitetsnivå än en person med 5 000 aktiva Instagram-följare. Ju mer aktiva Instagram-följare, desto mer aktivitet får du på din Instagram som; fler följer från dina följare, fler gilla-markeringar, fler kommentarer, fler klick och ökad algoritmstatistik.

Anledning #2 – Öka din närvaro

Ett varumärke, företag eller person med ett stort antal följare på Instagram, eller åtminstone ett ökat antal följare, befinner sig i fasen av att ”växa sin närvaro.” Allt detta är en del av utvecklingsprocessen för Instagram-kontohantering. Det betyder att du klättrar uppför stegen för att bli uppmärksammad. Din närvaro är värdefull. Genom att ha ett stort antal följare betyder det att din åsikt är viktig, det du delar är värdefullt och din närvaro uppmärksammas av de som vill ha DIN åsikt.

Anledning #3 – Behåll ett gott rykte

Med ett stort antal följare, tänk på dig själv som ”något” berömd. Det betyder att du måste behålla ett gott rykte hos dina följare. Svara på dem, gilla deras bilder, kommentera deras inlägg och följ då och då ett par av dem. Detta bygger en relation med dina följare som går över till andra relationer som kan gynna ditt varumärke och din verksamhet. Målet är att inte bara köpa Instagram-följare, utan att behålla dem.

Anledning #4 – Bli sedd av dina följares följare

Instagram, liksom många sociala medier, är ett nätverk av individer; kreativa och artister som älskar en fotobaserad community. Därför kan detta nätverk bli ett ganska stort antal följare av varje följare du får. När en av dina följare gillar din bild/inlägg kan deras följare se detta på sin Instagram-sida under fliken ”Följer” – eller så kanske du bara dyker upp under deras ”sökning”.

Anledning #5 – Ökade webbplatsbesök

Oavsett om du är musiker, målare, skådespelare, fotograf, bagare eller allt däremellan, kan en stor aktiv Instagramföljare resultera i ökade webbplatsbesök. Liksom många sociala medier låter Instagram dig lägga till en länk i din bio – en hyperlänk som används i marknadsföringssyfte. Det är inte nytt att en artist kommer att lägga upp sitt senaste verk – fotografi, låt, recept och så vidare – och sedan är uppmaningen till handling, ”länk i beskrivningen. ” I sin tur ökar deras webbplatsbesök, vilket betyder bättre Google-algoritmer och rankning allt eftersom det företaget köpte aktiva Instagram-följare.

Anledning #6 – Bättre försäljning av webbplatser

Vid sidan av ökade webbplatsbesök finns det en konstant kunskap om vilka av dessa Instagram-följare som snart kommer att vara intresserade av vilken produkt du än har att sälja eller marknadsför. Om ditt varumärke eller företag är inom försäljningsområdet kan ett Instagram-konto med ett större antal följare med ett tilltalande Instagramflöde indikera mer pengar i fickan. Detta är reklamsystemet som ofta förbises; köpa Instagram-följare, få ett ännu större följe från sina följare, ta emot webbplatsbesök, ta emot webbplatsförsäljning, tjäna pengar. Och skulle du inte älska lite pengar i fickan?

Anledning #7 – Varumärkesexponering på söksidan

Den ökända söksidan på Instagram är dit följare går för att se vad som är det senaste och bästa samt vad som rekommenderas för deras likes, kommentarer och vem de följer. Med detta i åtanke, säg att någon råkar köpa aktiva Instagram-följare. En av dessa Instagram-följare är Bob. om Bob följer dig och han gillar din bild kommer den här bilden att dyka upp på Bobs vän Staceys Instagram, och Stacey följer dig inte än. Hur vågar Stacey inte följa dig! Nåväl, ingen rädsla här, Stacey kommer då att se din bild på sin söksida och hon kommer att tänka, ”Åh det här är coolt! ” och följer dig. Boom, du har precis fått en ny följare. Kom ihåg att tacka Bob!

Anledning #8 – Bli en influencer

Influencermarknadsföring har blivit det nya sättet för indirekt marknadsföring. Som influencer är ditt mål att dela produkter och tjänster som du känner är i linje med ditt varumärke med alla dina följare. Hur får jag betalt för att prata om en produkt? du frågar. Tja, du måste först ha tillräckligt många följare för att du ska bli erkänd av vissa varumärken – därför är det fördelaktigt att köpa aktiva Instagram-följare. Samtidigt kan du också nå ut till vissa varumärken och företag som kräver så lite som 5 000 följare för att du ska bli en influencer! Med detta sagt, gör det du älskar och dela allt du älskar samtidigt som du tjänar pengar. Det enda sättet att ha det är genom en stor Instagramföljare och att köpa aktiva Instagramföljare kan hjälpa.

Anledning #9 – Komplettera andra marknadsföringsstrategier

Marknadsföring är en berg-och-dalbana som ibland kan vara ganska oförutsägbar. En minut är en strategi för sociala medier högst upp på listorna, en annan minut slår en ny teknik-marknadsföring på kartan. Med detta i åtanke kan det enda som förblir sant vara din efterföljare och med en ansenlig följare som litar på dig – det är möjligt att leda dem var som helst. Genom att köpa aktiva Instagram-följare snabbar du vidare från ”problem” till lösning. Problemet med att få följare kommer inte att existera och lösningen med att ha dem är här – ditt nästa steg är alltid att förbättra ditt varumärke och bygga förtroende.

Anledning #10 – Bygg förtroende

Bland alla sociala nätverk med bara 1 – Instagram Med ett stort antal följare på ett socialt nätverk är det utan tvekan att det kan läcka över till andra nätverk när förtroendet väl är etablerat. Bygg förtroende hos dina följare, visa för dem äktheten av ditt varumärke, lär känna dem och de kommer att vara intresserade av att lära dig dig. Att skapa ett stort nätverk av följare tar tid, engagemang och ett genuint intresse för vad dina följare behöver. ’ Bygg upp ett förtroende för att detta behov kan du leverera till dina följare. I sin tur kommer de att söka dig från andra nätverk.

 

Att få aktiva Instagram-följare är en form av ordentlig Instagram-kontohantering och även en smart investering i ditt varumärke och företag. Oavsett om du säljer något, tjänst eller dig själv, kan varumärkesexponering vara den piedestal där konsten att utbud och efterfrågan målas upp. I ljuset av detta tar varje enskilt varumärke kliv mot exponering för att få ut sitt namn och produkt i världen, även det hela står som ett resultat av – ett ord – följare! Vilka steg är du villig att helt enkelt ta?