Säker betalning med Swish

Boostamig använder Swish som betalningslösning. Det går lika snabbt och är lika säkert som när man för över pengar som vanligt med Swish appen. Lägg en beställning och välj att betala så är allt du behöver göra att öppna din Swish app i telefonen. Då kommer du att få upp en ruta i appen som är förinställd med en överföring till ”Boostamig”, sen är det bara att signera med BankID och din order är betald. Snabbt smidigt och enkelt.

Varför just du ska köpa Instagram följare hos Boostamig

  • Vi säljer billiga Instagram, Twitter, Facebook, Snapchat och Youtube följare av bästa kvalité.
  • Alla våra följare har bilder uppladdade på sina profiler, profilbilder samt biografi. Det gör att följarna vi säljer ser äkta ut, så att ingen märker att du har köpt dom.
  • Vi avslöjar aldrig att du har köpt följare av oss. Vi kommer inte att berätta det för någon.
  • Säker betalning med Swish eller Betalkort.
  • Snabb leverans
  • Snabb och trevlig kundsupport

Vi hjälper dig att bli stor

Är du modellen, företaget eller privatpersonen som vill synas men inte har blivit upptäckt på det sättet du vill än! Då ska du kolla in våra erbjudanden. Det spelar ingen roll om du är personen som lägger upp massa Youtubefilmer och saknar visningar eller om du lägger upp bilder på Instagram. Vi säljer billiga följare, likes, videovisningar och mycket där till för alla sociala medier. Har du en Facebook grupp för ditt företag, band eller förening men saknar följare, inga problem vi säljer sånt också!

Billiga Instagram Autolikes

Vi är stolta att presentera våran populära tjänst som erbjuder dig Autolikes på alla bilder du laddar upp på Instagram. Vårat system är helt automatiskt och läser av ditt Instagramkonto var 5:e minut efter nya uppladdade bilder eller videos. Om vårat system upptäcker att du laddat upp en ny bild så läggs automatiskt en order in för leverans utav likes till den bilden, och du har dina likes automatisk av oss inom bara några minuter efter du laddat upp bilden.

Riktiga Instagram följare

Hos oss kan du köpa riktiga och aktiva Instagram följare. Dessa följare kontrolleras helt och håller av användarna själva. Vi säljer inte följare som är datorskapade så kallade bottar. Genom att få fler följare så ökar chanserna att fler organiska användare hittar din profil vilket resulterar i fler följare och starkare varumärke.

Till Startsidan