Rankad på Googles förstasida (Garanterat)

6,900.00kr

ranka på googles förstasida

Rankad på Googles förstasida!

Vi garanterar att ni kommer att bli rankad på Googles förstasida med den här tjänsten.
Att vara rankad på Googles förstasida är något som många drömmer om men inte lyckas med. Har ni hemsidan som har problem att synas på google när man googlar efter erts företagsnamn eller nyckelord. Lugn. Vi hjälper er. Vi kommer att ranka upp er sida till sida 1 på er hemsidas nyckelord.
Det här är en unik produkt som kommer hjälpa er med att få trafik till er hemsida och generera mer kunder. Det är är något som är otroligt viktigt för alla företag. Inte minst webbutiker. Vi kommer att jobba med er ranking under en 30 dagars period för att kunna garantera er ranking.

 

Vi garanterar att ni hamnar bland dom första 10 träffarna på förstasidan på Google med den här tjänsten

 

Vad vi kommer att göra för att optimera och ranka er sida

Strategi för sökmotoroptimering – Vi kommer att granska webbplatsens historia, din onlinekonkurrens och genomföra en analys av det anpassade specifika tillvägagångssätt som vi kommer att vidta för att optimera din webbplats.

Teknisk SEO-revision – Som en fullservice-SEO-klient kommer vi att utföra en teknisk SEO-revision av din webbplats och titta på alla tekniska fel som kan hända med din webbplats. Några av de SEO-frågor och objekt vi kommer att titta på som en del av den tekniska SEO-revisionen inkluderar: 301 omdirigering, webbplatskarta, duplikat innehåll, 404 problem, trasig länk och mycket mer!

SEO Keyword Research – Omfattande forskning i din bransch och rekommendationer om vilka nyckelord och fraser som är mest fördelaktiga att optimera och naturligt införliva på varje sida på din webbplats.

SEO Keyword Selection – Vi kommer att välja de mest relevanta sökordsfraserna för varje sida på din webbplats, baserat på innehållet på varje sida.

Innehålls-SEO-rekommendationer – En grundlig översyn av det befintliga innehållet på din webbplats och vi kommer naturligtvis att införliva de valda sökorden inom det befintliga innehållet på varje sida på din webbplats.

Metataggar Copywriting – Vi ska skriva besökarefokuserade metataggar för din webbplats som innehåller följande för varje sida: Titel Tag, Metatag Beskrivning, H1 Taggar och Bildetiketter för varje sida på din webbplats.

Ytterligare SEO-förändringar på plats – Om det behövs kommer vi att rekommendera en ny XML-sitemap och analysera webbadressstrukturen på din webbplats.

Genomförandet av SEO-förändringar – Vi kan arbeta med din webbdesigner för att installera alla rekommendationer för sökmotoroptimering eller låta vår expertwebbutvecklare genomföra ändringarna direkt till din webbplats. Beroende på arbetets komplexitet kan en avgift läggas till.

 

Frågor och svar angående tjänsten

Accepterar ni nya webbplatser?
Ja, vi accepterar alla webbplatser, inklusive porr och spel.

Vilken metod använder ni?
Vi följer bara Googles webbansvariga riktlinjer för att ranka på första sidan.

Hur många sökord accepterar ni?
Den här tjänsten innebär 6 målsökord.

Kommer ni kräva någon administrativ åtkomst?
Ja, vi kommer att kräva adminåtkomst för din webbplats för optimering på sidan och för att installera grundläggande SEO-tekniker, för att ställa in Googles webbansvariga och analytiska verktyg. Om du av någon anledning om du inte vill ge admintillgång, vänligen kontakta före beställning.

Hur mycket tid kommer att krävas?
Det beror på nyckelordstävlingen, i det inledande skedet behöver vi 3 till 4 veckor för att testa och övervaka dina nyckelord mot tävlingen. Baserat på de första analyserna kommer vi att ge en bestämd tidsram.

Hur länge kommer min webbplats att vara på Google sida 1?
Det kommer att vara kvar på Google 1 så länge det krävs för att konkurrensen ska kunna ta över den. Så det beror helt på konkurrerande webbplatser. Vi är dock mer än glada att behålla rankningen för dig för en månadsavgift som kommer att beslutas efteråt.

Är denna SEO-tjänst riskfri?
Ja, anlita inte en SEO-leverantör som lovar er för mycket men inte håller vad dom lovar. Ni ska anställa den bästa leverantören som håller din webbplats rankad och inte straffad, vilket kan leda till en betydande förlust av tid och pengar. Vi garanterar och står för alla våra SEO-tjänster. Vi kan slå några riktiga SEO-företag när det gäller prissättning, servicenivå och resultat. Om vi inte rankar din webbplats inom den överenskomna tidsramen arbetar vi gratis tills de överenskomna resultaten uppnås. Det här är en felsäker metod som vi implementerar för att säkerställa att alla våra kunder får de resultat de förtjänar.