Tripadvisor betyg

399.00kr

Nu har du chansen att ge din närvaro på Tripadvisor en rejäl skjuts framåt med Boostamig! Vår unika tjänst erbjuder dig möjligheten att beställa autentiska betyg och kommentarer med ett betyg från 1 till 5 stjärnor.

Funktioner och Fördelar:

  1. Global Räckvidd: Våra rekommendationer och kommentarer kommer från användare över hela världen, med ett särskilt fokus på Europa, USA, Kanada och Australien. Detta ger din verksamhet en internationell touch och breddar din kundbas.
  2. Språkanpassning: Med tanke på vår globala användarbas rekommenderar vi att kommentarerna skrivs på engelska. Detta säkerställer en bredare förståelse och hjälper till att maximera effekten av dina rekommendationer på Tripadvisor.
  3. Anpassade Rekommendationer: Du har full frihet att välja antalet stjärnor för varje rekommendation, vilket ger dig kontroll över hur ditt företag framställs.
  4. Enkel Inmatning: För att beställa, välj först det önskade antalet stjärnor. Skriv sedan en unik kommentar per rad i inmatningsfältet. Om du beställer 5 rekommendationer, skriv då 5 unika kommentarer – en per rad. De första fem kommentarerna behandlas om du skriver fler än det beställda antalet.
  5. Flexibla Beställningsalternativ: Oavsett storleken på din verksamhet, har vi en lösning för dig. Välj mellan ett minimum av 5 rekommendationer och ett maximum av 1000 per beställning.
  6. Snabb Leveranstid: Vi förstår vikten av tid i affärsvärlden. Därför garanterar vi leverans inom 5 arbetsdagar, så att du snabbt kan se resultat av din investering.

Hur det Fungerar:

  • Steg 1: Skriv dina kommentarer, en per rad.
  • Steg 2: Välj antalet rekommendationer.
  • Steg 3: Skicka din beställning och vänta på leverans inom 5 arbetsdagar.