Heta konton du måste följa på Instagram 2024

heta konton du maste folja pa instagram 2024 4

År 2024 kommer Instagram vara fullt av spännande och inspirerande konton som du inte vill missa att följa. Här är en lista med några av de populäraste influenserna inom olika områden på Instagram. Oavsett om du är intresserad av mode, matlagning, träning eller resor, så finns det något för alla. Så låt oss ta en titt på dessa fantastiska konton och ge dig extra motivation och inspiration i ditt Instagram-flöde 2024. Så var redo att upptäcka och följa dessa heta konton!

Modeinfluensers att följa 2024

Heta konton du måste följa på Instagram 2024

Kända modedesigners på Instagram

Om mode är din passion och du vill hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna, då finns det ett antal framstående modedesigners på Instagram som du verkligen bör följa. Dessa designers är kända för sin unika stil och sitt betydande bidrag till modebranschen. Genom att följa dem på Instagram får du en inblick i deras kreativa process och har möjlighet att se deras senaste kollektioner och inspirerande bilder. Några av de mest populära modedesigners att följa år 2024 inkluderar:

  1. Alexander McQueen – @alexandermcqueen: Med sin avantgardistiska stil och dramatiska design har Alexander McQueen varit en ledande modedesigner sedan slutet av 90-talet. På hans Instagram-konto får du se hans senaste kollektioner och otroliga detaljer i hans plagg.
  2. Stella McCartney – @stellamccartney: Stella McCartney är känd för sin hållbara och djurvänliga mode. Genom att följa henne på Instagram får du en inblick i hennes designprocess och hennes engagemang för miljövänligt mode.
  3. Virgil Abloh – @virgilabloh: Som kreativ chef för Louis Vuitton och sitt eget märke Off-White har Virgil Abloh revolutionerat modevärlden med sin moderna och streetwear-inspirerade stil. Följ honom på Instagram för att se hans senaste kollektioner och samarbeten.

Inspirerande modedagböcker att följa

Utöver välkända modedesigners finns det även inspirerande modedagböcker på Instagram som ger dig en insyn i modeinfluencers vardag och deras individuella stil. Dessa modedagböcker är perfekta för att hitta inspiration till din egen klädstil och upptäcka nya trender. Nedan följer några modedagböcker att följa år 2024:

  1. Man Repeller – @manrepeller: Man Repeller är en populär modedagbok som fokuserar på att utforska mode ur ett personligt perspektiv. Följ detta konto för att få inblick i deras unika och eklektiska stil.
  2. Christine Centenera – @christinecentenera: Christine Centenera är moderedaktören för Vogue Australia och en stilikon i modevärlden. Hennes Instagram-konto ger dig en daglig dos av inspirerande klädval och trendiga outfits.
  3. Danielle Bernstein – @weworewhat: Danielle Bernstein är en framstående influenser och entreprenör inom modebranschen. Hennes Instagram-konto är fyllt med bilder från hennes resor, outfitinspiration och tips för att forma din egen stil.
Heta konton du måste följa på Instagram 2024

Trendande modeinfluensers 2024

Varje år dyker det upp nya modeinfluencers på Instagram som snabbt blir kända för sin unika stil och förmåga att påverka trender. För att hålla dig uppdaterad med de mest populära modeinfluencersna 2024, rekommenderar vi att du följer följande konton:

  1. Emma Chamberlain – @emmachamberlain: Emma Chamberlain har blivit en av de mest inflytelserika modeinfluensersna genom sin autentiska stil och roliga personlighet. Hon delar ofta sina favoritkläder och ger sina följare tips på hur man skapar unika och trendiga outfits.
  2. Chiara Ferragni – @chiaraferragni: Chiara Ferragni är en av de mest framgångsrika modeinfluensersna och har även sitt eget märke, The Blonde Salad. Hon är känd för sin glamorösa stil och förmåga att sätta trender.
  3. Caroline Daur – @carodaur: Caroline Daur är en tysk modeinfluenser som har en förmåga att kombinera lyxiga plagg med mer prisvärda alternativ. Hon inspirerar sina följare med sina outfitidéer och ger dem möjlighet att kopiera hennes stil.

Genom att följa dessa modeinfluensers på Instagram kommer du att få en daglig dos av modeinspiration och hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna.

Lämna ett svar