Frågor och svar

Här hittar du dom vanligaste frågorna och svaren. Behöver du komma i kontakt med supporten så har vi ett kontaktformulär längst ner på sidan.

Leveranstider varierar beroende på den specifika produkten du har beställt.

För Likes och följare, kan du förvänta dig att få din beställning generellt sett inom 5 minuter. I sällsynta situationer kan det dock ta upp till 5 (fem) dagar för din beställning att levereras, på grund av tillfälliga leveransförseningar.

För Autolikes, kommer din beställning att aktiveras inom 5 minuter från det ögonblick du placerade din beställning. Därefter kommer du att kontinuerligt få likes på ditt innehåll inom 5-10 minuter efter varje uppladdning, tills du har uppnått det antal autolikes som du har beställt.

Standardprodukter: Om vi inte har markerat produkter som ”Expressleverans” har de varierande leveranstider. För tjänster kopplade till Facebook kan det ta upp till 72 timmar innan leveransen påbörjas. I övriga fall strävar vi efter att leverera dessa produkter inom 24 timmar.

Hos oss har du möjlighet att betala med Swish eller betalkort.

Återbetalning kommer att behandlas tidigast 5 arbetsdagar efter att du har gjort din beställning om vi inte har kunnat leverera din order.

Observera att vi inte kan utfärda återbetalningar för beställningar som har blivit framgångsrikt levererade och där du sedan ångrat ditt köp efter att du har mottagit produkten.

Boostamig.se är en tjänst som förvaltas och ägs av Boostamig AB, ett aktiebolag som är registrerat i Sverige med organisationsnummer 559142-0574. Vårt företag är helt svenskt ägt.

Alla följare och likes som vi tillhandahåller genereras av aktiva och autentiska användare. Dessa användare väljer självmant att gilla eller följa ditt konto efter att du har lagt en beställning hos oss. Därför finns det ingen risk för avstängning från något socialt medie efter att du har köpt en produkt från oss.

Det är också viktigt att notera att våra produkter är fullt lagliga, eftersom samtliga följare och likes kommer från verkliga användare och inte från datorgenererade konton (bots).

Ja, vi lägger kontinuerlig vikt vid att upprätthålla högsta säkerhet för våra system. Vår webbplats använder ett SSL-certifikat för att säkerställa att all information som överförs mellan er och oss är krypterad, vilket hindrar obehörig åtkomst till er data.

Vi sparar endast era uppgifter för att kunna fullfölja er beställning och vi följer strikt principen att inte sälja eller dela era personuppgifter med tredje part. Vi kommer aldrig avslöja identiteten på våra kunder och vårt arbete är inriktat på att upprätthålla 100% kundsekretess.

Ert orderhistorik sparas endast i vårt beställningssystem på webbplatsen i sex månader.

Behöver du komma i kontakt med supporten?

För att komma i kontakt med oss så klickar du på den blåa ikonen längst ner i högra hörnet av sidan.
Vi svarar på ditt ärende alla dagar i veckan.