Frågor och svar

Här hittar du dom vanligaste frågorna och svaren. Behöver du komma i kontakt med supporten så har vi ett kontaktformulär längst ner på sidan.

Det är olika leveranstid beroende på vilken produkt du beställt.

Likes och följare: Levereras generellt inom 5 minuter. I sällsynta fall kan det ta upp till 5 (fem)dagar innan en order levereras då vi kan råka ut för tillfälliga leveransförseningar.

Autolikes: Din beställning av autolikes aktiveras inom 5 minuter från det att du gjort din beställning. Därefter får du likes på allt du laddar upp inom 5-10 minuter tills du nått antalet autolikes du beställt. 

Vanliga produkter: Produkter som vi inte benämnt med Expressleverans har olika leveranstider. Tjänster till Facebook tar generellt upp till 72 timmar innan leveransen påbörjas. Annars är vår målsättning att dom produkterna levereras inom 24 timmar.

Vi använder Swish för enkla och säkra mobiltransaktioner.

Direkt efter du gjort din betalning så får vårt team en notis om att du gjort en beställning. Vi ser då till att påbörja leveransen omgående.

Vi kan göra en återbetalning först 5 arbetsdagar efter du gjort din beställning ifall vi inte lyckats leverera din beställning.

Vi har inte någon möjlighet att göra en återbetalning för en beställning som levererats och du ångrat dig efter du fått produkten.

Boostamig.se drivs och ägs av Boostamig AB ett aktiebolag registrerat i Sverige med Org.nr 559142-0574. Vi är 100% Svenskägt bolag.

Alla följare och likes som vi levererar kommer från aktiva och riktiga användare. Användarna väljer självmant att gilla eller följa ditt konto efter att du lagt en beställning av oss. Därav kan du inte blir avstängd från något socialt medie efter att du beställt en produkt av oss.
Våra produkter är heller inte olagliga då alla följare och likes kommer ifrån riktiga användare och inga datorskapade konton (bottar).

Ja. Vi jobbar ständigt med att hålla våra system säkra. Vår sida använder SSL certifikat för att hålla all information mellan er och oss krypterad så att ingen annan kan komma åt informationen. Vi lagrar endast era uppgifter i syftet att vi ska kunna leverera er beställning. Vi säljer eller delar aldrig med oss av era uppgifter till tredjepart. Vi kommer aldrig heller att tala om för någon vilka våra kunder är. Vi jobbar med 100% kundprivacy. Vi spar endast er orderhistorik i vårt beställningssystem på hemsidan i 6 månader.

Behöver du komma i kontakt med supporten?

Klicka på länken nedan för att komma till vårt kontaktformulär.

Vi svara på support ärenden så fort vi kan. På helger och högtider är supporten stängd.

Supporten kan inte hjälpa dig med återbetalningar på beställningar som inte är äldre en 5 dagar. Mer information om leveranser finns i Boostamig köpvillkor.