Frågor och svar

Här hittar du dom vanligaste frågorna och svaren. Behöver du komma i kontakt med supporten så har vi ett kontaktformulär längst ner på sidan.

Ja, det går att köpa Instagram följare. Detta kan vara ett snabbt och enkelt sätt att öka ditt kontos synlighet samt attraktivitet för nya potentiella följare. Med fler följare kan du också framstå som mer trovärdig och populär, vilket i sin tur kan locka ännu fler personer till din profil. Du hittar våra följare här

Ja, man har faktiskt möjligheten att köpa likes på sina inlägg på Instagram. Denna tjänst hjälper dig omedelbart lyfta fram dina inlägg genom högre interaktionssiffror. Ett stort antal ”likes” ger bilden av populärt innehåll vilket uppmuntrar andra användare till organiska interaktioner med just dessa inlägg.

Att ha många följare och likes skapar en positiv effekt – ju mer engagemang ditt konto har desto mer kommer det få då människor tenderar dra sig mot redan etablerade profiler och posts när de söker efter content på plattformen.

Ja, det går att köpa TikTok-följare. Detta kan hjälpa till att snabbt öka din profil synlighet och attraktivitet på plattformen. Ett större antal följare kan ge intrycket av en mer trovärdig och populär profil, vilket i sin tur lockar fler organiska följare.

 Absolut, du har möjligheten att köpa likes för dina videor på TikTok. Att ha ett högt antal ”likes” kan lyfta fram ditt innehåll genom att visa för andra användare hur uppskattat det är. Denna typ av interaktion stimulerar också ytterligare engagemang från tittarna eftersom folk oftast vill interagera med content som redan visat sig vara populärt.

Hos oss har du möjlighet att betala med Swish eller betalkort.

Leveranstiderna skiljer sig åt beroende på vilken specifik produkt du valt att beställa.

När det gäller Likes och följare, kan du vanligtvis förvänta dig att din beställning levereras inom en 5-minuters ram. Men i ovanliga fall kan leveransen ta upp till fem dagar på grund av tillfälliga förseningar.

För Autolikes aktiveras din beställning typiskt inom 5 minuter efter att köpet har genomförts. Efter aktivering kommer ditt innehåll kontinuerligt motta likes med ett intervall om cirka 5-10 minuter per uppladdning, tills den totala mängden autolikes som du betalat för är nådd.

Återbetalning kommer att behandlas tidigast 5 arbetsdagar efter att du har gjort din beställning om vi inte har kunnat leverera din order.

Observera att vi inte kan utfärda återbetalningar för beställningar som har blivit framgångsrikt levererade och där du sedan ångrat ditt köp efter att du har mottagit produkten.

De följare och likes som vi levererar kommer uteslutande från aktiva, autentiska användarkonton. Användarna bakom dessa konton väljer frivilligt att gilla eller följa ditt konto efter det att du lagt en beställning hos oss. Därmed elimineras risken för eventuella konsekvenser som stängda konton på sociala medier.

Det är också värt att understryka att våra tjänster är helt inom lagens ramar, eftersom alla de likes och följare vi tillhandahåller kommer direkt från äkta användarkonton istället för artificiellt skapade bot-konton.

Boostamig.se är en tjänst som förvaltas och ägs av Boostamig AB, ett aktiebolag som är registrerat i Sverige med organisationsnummer 559142-0574. Vårt företag är helt svenskt ägt.

Ja, vi lägger kontinuerlig vikt vid att upprätthålla högsta säkerhet för våra system. Vår webbplats använder ett SSL-certifikat för att säkerställa att all information som överförs mellan er och oss är krypterad, vilket hindrar obehörig åtkomst till er data.

Vi sparar endast era uppgifter för att kunna fullfölja er beställning och vi följer strikt principen att inte sälja eller dela era personuppgifter med tredje part. Vi kommer aldrig avslöja identiteten på våra kunder och vårt arbete är inriktat på att upprätthålla 100% kundsekretess.

Ert orderhistorik sparas endast i vårt beställningssystem på webbplatsen i sex månader.

Behöver du komma i kontakt med supporten?

Vår support svarar på ärenden vardagar mellan 09:00-18:00.

För att kontakta oss mejla: info@boostamig.se