Vem är störst på TikTok i Sverige och i världen

Vem ar storst pa TikTok i Sverige och i varlden 193670834

TikTok har tagit världen med storm, och i Sverige växer appens popularitet för varje dag som går. Många letar efter inspirerande innehåll, vill följa trender eller kanske drömmer om att själva bli TikTok-kändisar.

Det är ingen enkel match att hålla koll på vilka som dominerar plattformen, med ständigt föränderliga trendlistor och viral succé som kan förändras över en natt.

Just nu står Charli D’Amelio som världens TikTok-drottning med miljontals följare till sitt konto. Denna tonåring har blivit ett fenomen över hela jorden genom sina dansvideor och tilltalande personlighet.

I vår artikel guidar vi dig genom Sveriges och världens mest framträdande TikTok-profiler. Vi kommer att ge dig en inblick i de mest inflytelserika svenska kreatörerna, de som lyckats skapa en fanbas både lokalt och internationellt samt vilka som utmanar de redan etablerade stjärnornas position.

Läs vidare för att upptäcka vem som regerar på TikTok!

Sveriges största TikTok-konton

image

I Sverige har vi sett en explosion av kreativitet på TikTok, där vissa konton har samlat följarskaror som kan konkurrera med de största internationella stjärnorna. Dessa svenska content creators kombinerar humor, talang och unik personlighet för att skapa material som engagerar miljontals användare.

Izaandelle

Izaandelle är tvillingsystrarna Iza och Elle Cryssanthander som har tagit TikTok med storm. Med sitt charmiga och kreativa innehåll lockar de miljontals följare. De dansar, gör roliga utmaningar och delar med sig av sin vardag.

Tack vare detta har de blivit stora stjärnor på sociala medier. Utöver TikTok samarbetar de även med varumärken och visar upp influencer marketing på hög nivå.

Deras videos sprider glädje och har en förmåga att bli viral content. Systrarna fortsätter att skapa nytt spännande material som håller deras publik engagerad. Efter att ha lärt känna Izaandelle är det dags att titta närmare på Amanda Edmundsson, en annan svensk TikTok-profil som också gör avtryck på plattformen.

Amanda Edmundsson

Efter Izaandelle kommer Amanda Edmundsson, en annan stark profil på TikTok i Sverige. Hon har charmat tusentals följare med sin kreativa energi och genuina personlighet. På hennes konto hittar man en blandning av dans, humor och vardagsliv.

Hennes videor är inte bara underhållande utan speglar också vad unga idag tycker är kul och intressant. Amanda har lyckats bygga upp en stor fanbas och är känd för sina lättillgängliga och relaterbara inlägg som engagerar en bred publik.

Hennes framgång visar att hon är en av de mest inflytelserika TikTok-stjärnorna i Sverige.

Freja

Freja är en av Sveriges TikTok-stjärnor som verkligen har lyckats fånga publikens uppmärksamhet. Hon skapar innehåll som engagerar unga människor med sin kreativa touch och äkthet.

Hennes videos bjuder ofta på humor, dans och vardagsrelaterade ämnen som många kan relatera till.

Med sitt personliga varumärke har hon byggt upp en stark följarskara. Freja fortsätter att beröra och underhålla sina fans med clip som både inspirerar och roar. Hon är en influencer att hålla ögonen på, inte bara för de som älskar TikTok utan för hela den digitala generationspubliken.

Nathalie Danielsson

Nathalie Danielsson har gjort ett stort avtryck på TikTok i Sverige. Med sin charm och kreativa innehåll har hon lockat tusentals följare. Hon är känd för sina dansvideor och fashion tips som delas med en växande publik varje dag.

Nathalie visar att hårt arbete och talang kan ta dig långt på sociala medier.

Efter Nathalie kommer vi till en annan framträdande profil, Theo Haraldsson, som också har byggt upp ett stort följe på plattformen.

Theo Haraldsson

Theo Haraldsson är en ung svensk TikTok-stjärna. Han dansar, gör mim-sketcher och delar med sig av sitt liv. Hans videor når ut till tusentals följare varje dag. Många känner igen honom för hans energi och humor.

Theo visar att även i Sverige kan man bli stor på TikTok. Efter Theo kommer Emil Henrohn, som också har gjort stora framsteg på plattformen.

De mest följda på TikTok i Sverige

image 1

I Sverige har vi sett en snabb uppgång av lokala TikTok-profiler som erövrat topplaceringar med sina engagerande innehåll. Dessa influencers har inte bara byggt upp en stor svensk följarbas utan vissa har även börjat få internationellt erkännande för deras unika bidrag till plattformen.

Emil Henrohn

Emil Henrohn har snabbt blivit en av de mest kända ansiktena på TikTok i Sverige. Med sin charm och sitt engagerande innehåll lockar han tusentals tittare varje gång han postar en video.

Han är känd för sina humoristiska skämt, danser och den positiva energin han sprider. Hans följarskara växer ständigt och hans popularitet på plattformen är bevis på hans talang att skapa innehåll som verkligen engagerar.

Hans videos når inte bara unga svenskar; de sprids över hela världen. Henrohn har en unik förmåga att anpassa sina inlägg för att passa en global publik, vilket gör honom till en av de mest intressanta TikTok-profilerna att följa just nu.

Hans framgång speglar den kraft som sociala media-stjärnor har idag och visar hur långt man kan nå med kreativitet och hårt arbete. Emil Henrohn är definitivt en stjärna på TikTok-scenen att hålla ögonen på.

Kevin Bang

Efter Emil Henrohn kommer Kevin Bang, en annan svensk TikTok-profil som har samlat en stor följarskara med sin charm och kreativa innehåll. Kevin Bang gör videos som ofta innehåller humor och imponerande dansrörelser.

Hans sätt att engagera sig med fansen är unikt och han lägger stort värde i att skapa en relation med sina tittare. Fans älskar hans energi och förmåga att alltid komma med något nytt och fräscht till plattformen.

Kevin har blivit en ikon för unga svenskar som söker underhållning och inspiration på TikTok.

Annie Samuelsson

Annie Samuelsson är ett av de största namnen på TikTok i Sverige. Hon har charmat tusentals följare med sin humor och kreativitet. På hennes konto hittar man allt från dans och läppsynk till roliga skämt och utmaningar.

Hennes innehåll sticker ut och lockar en bred publik som älskar hennes stil.

Hennes förmåga att engagera tittare har gjort henne till en framträdande influencer på plattformen. Med en växande fanbase fortsätter Annie att inspirera och underhålla sina följare dagligen.

Hon visar ständigt nya sätt att vara kreativ på TikTok, vilket gör att folk ser fram emot vad hon kommer göra härnäst.

Framgång på internationella marknaden

4. Framgång på internationella marknaden: Svenska TikTok-profiler har inte bara gjort avtryck lokalt, utan flera har även lyckats nå ut till en global publik och skapat sig ett namn utanför landets gränser.

Birka

Birka är en svensk influencer som gör avtryck på TikTok. Hon skapar kreativa videor som lockar tusentals tittare dagligen. Hennes innehåll är mångsidigt och inkluderar allt från dans och skämt till mode och makeup.

Birka har snabbt växt som en framstående profil i Sverige med en stark följarskara. Hon utmanar gränserna för vad som är möjligt på plattformen genom sin unika stil och engagemang.

Hennes tillväxt visar hur man kan nå ut till en internationell publik, även från lilla Sverige.

Efter Birka finns det flera andra som jobbar hårt för att klättra i rankningen på TikTok..

Utmanare till toppositionen på TikTok

Medan vissa kända ansikten har cementerat sina platser i TikToks hierarki, finns det alltid nya och dynamiska skapare som knackar på dörren till toppositionen. Denna grupp utmanare, med sin unika charm och kreativa innehåll, är snabbt på väg att omdefiniera vad det innebär att vara en TikTok-stjärna.

MrBeast

MrBeast, även känd som Jimmy Donaldson, är en av de stora namnen på TikTok. Hans videos är kända för att vara överdådiga och generösa. MrBeast ger ofta bort pengar eller saker till sina följare och deltar i stora utmaningar som fängslar publiken.

Han kombinerar underhållning med välgörenhet och har snabbt blivit en ikon på plattformen.

Hans tillväxt på TikTok visar hur man kan nå global framgång med rätt innehåll. MrBeast inspirerar andra skapare att tänka stort och han utmanar ständigt vad som är möjligt på sociala medier.

Nästa på listan, Addison Rae, fortsätter trenden med stjärnor som lyser starkt på TikToks himmel.

Addison Rae

Addison Rae är en av de största stjärnorna på TikTok. Hon dansar och charmar sina följare med roliga videoklipp. Hennes konto har vuxit snabbt och hon har miljontals fans över hela världen.

Addison Rae är känd för sin positiva energi och trendiga innehåll. Hon inspirerar andra att skapa och dela sina egna videor. Med sitt breda leende och karismatiska personlighet fortsätter hon att vinna hjärtan.

Bella Poarch

Bella Poarch är en enorm stjärna på TikTok med miljontals följare världen över. Hon blev känd med sin video där hon synkroniserar läpparna till låten ”M to the B” och skapade en av de mest gillade videorna på plattformen någonsin.

Hennes karisma och charm har fångat publikens hjärtan. Bella visar att TikTok kan vara en språngbräde till global framgång. Hon visar även hur snabbt någon kan bli känd genom sociala medier.

Många ser upp till henne och hennes förmåga att underhålla och engagera sina tittare.

Med sitt genomslag har Bella Poarch blivit en utmanare till andra toppnamn på TikTok. Nästa person vi tittar på har också gjort ett stort avtryck på plattformen: Charli D’Amelio.

Charli D’Amelio

Charli D’Amelio är TikToks stora stjärna. Hon dansar och charmar miljoner följare världen över. Med sin talang har Charli skapat en trend inom sociala medier. Hon visar upp sina danssteg i korta videoklipp som sprider sig som en löpeld.

Hon är känd för att vara snabb med de senaste danstrenderna. Charli har fått folk i alla åldrar att röra på sig. Hennes videos är en blandning av humor, skicklighet och ungdomlig energi.

Det har gjort henne till en ikon för Generation Z.

Khaby Lame

Khaby Lame är en TikTok-stjärna som har tagit världen med storm. Han började lägga upp videor under pandemin och blev känd för sina tysta, komiska reaktioner på komplicerade livshack.

Med sitt kännetecknande handrörelse har han charmat miljontals följare. Khaby är nu en av de mest följda på TikTok och har fler än 100 miljoner följare.

Han visar ofta hur saker kan göras mycket enklare än folk tror. Detta enkla koncept tillsammans med Khaby’s humor har lett till att folk från hela världen följer honom. Hans videor sprider glädje och skratt, vilket har gjort honom till en global ikon på sociala medier.

Lämna ett svar