Hur mycket likes borde jag få på Instagram bilder

Det är lätt att förstå hur mycket Likes du bör få från dina följare, när du väl kommer ihåg enkla mätvärden, nämligen Engagement Ratio. Beroende på vilken typ av innehåll du publicerar eller i den kommersiella nisch som du är på din Instagram-företags sida kommer den genomsnittliga engagemangsgraden att vara 20% (åtminstone ett antal experter håller med om denna siffra). Detta innebär att om du till exempel har 1000 följare borde du få 200 likes per Instagram bild. Detta kan dock inte alltid vara fallet, eftersom olika användare tenderar att engagera sig annorlunda och olika typer av inlägg kommer ibland att få mycket mindre engagemang. Det är helt normalt att en engagemangsgrad inte är högst 10%.

Den viktiga aspekten att komma ihåg här är att ju fler följare du har, desto mindre blir engagemangsgraden. Det är en statistik som är allmänt märkt på Instagram och som påverkar många personer med 6-siffriga följare. Så det är helt möjligt att ett konto med över 100,00 följare kan ha lägre än 2% engagemangsgrad. Det som är mer intressant är att en genomsnittlig Instagramanvändare missar 70% av allt nytt publicerat innehåll. Vanligtvis är det inte användarens fel, eftersom Instagram är den sociala plattformen det är, bokstavligen bombarderar dina följare med 24/7 kreativt innehåll. För att sammanfatta det är det ditt jobb att hålla er följare engagerade och se till att de inte missar ett enda inlägg på din Insta-sida!

Vi hjälper dig

Det är här Boostamig kommer att vara till hjälp för digBoostamig är en säker och pålitlig tjänst som ger omedelbar likes, åsikter och följare och marknadens bästa priser. Du behöver inte vänta längre för att se ditt Insta-konto växa. Allt du behöver göra är att välja önskat paket, välja önskat betalningssystem och ange ditt Instagram-konto. Du kan nu fortsätta att posta annonsmaterial i din egen takt och låta Boostamig hjälpa dig att få ditt Instagram-konto till toppen!

Vi rekommenderar följande Instagram likes produkter

Likes från Svenska användare

Likes på Instagram